Share via email

Some fields are missing
Bürkert - in uw buurt
Kantoor /1
  • Hoofdvestiging
  • Hoofdkantoren
  • Systeemhuis
  • Distributeur
  • Kantoor
  • Fabriek
  • Logistiek centrum
bürkert
 

Applicatie-segmentering – een bijzondere aanpak: soms is alleen maar een nieuwe benaderingswijze nodig

Bürkerts opzet van de applicatie-segmentering is absoluut uniek. Het feit dat de Bürkert-segmenten naar toepassingen ingedeeld zijn, heeft een heel eenvoudige reden: een verbinding met de klanten tot stand te brengen die zo eenvoudig en logisch mogelijk is.

Print

En dat is meer dan gewoon maar een "business approach". Het is een manier van denken waarmee we al onze energie op onze klanten kunnen concentreren – zodat wij samen dezelfde weg kunnen volgen.

Wij willen niet alleen met onze wereld bezig zijn. Wij willen over uw wereld nadenken. Wij willen uw taal spreken – en u begrijpen. Wij willen uw problemen aanpakken en deze problemen met geheel nieuwe oplossingen veranderen in uw kansen. Uw uitdagingen zijn ook onze uitdagingen; wij willen ze samen met u aangaan.

Door onze organisatie in toepassingsgerelateerde segmenten in te delen kunnen wij onze manier van denken decentraliseren, uw wereld binnenstappen en BEGRIJPEN. En wel niet alleen dat wat u doet, maar ook, wat nog veel belangrijker is, WAAROM u het doet; op basis hiervan kunnen wij frisse en verrassende ideeën ontwikkelen die anders waarschijnlijk nooit tot stand waren gekomen.

De Bürkert-segmenten moeten uw wereld weerspiegelen – Water, Gas, Hygienic en Micro.

In elk segment brengen wij verschillende technologieën bij elkaar, om onze klanten individuele oplossingen voor specifieke applicaties aan te kunnen bieden.

Laten we uw wereld eens nader bekijken:

Met water zijn we in ons element

Water is het goud van de toekomst. Geen enkele grondstof is zo belangrijk voor het leven als water. Ervaring en efficiëntie maken hier het verschil. Daarom vloeien bij Bürkert de in de loop van vele jaren opgedane kennis en bekwaamheid op het gebied van de waterchemie en waterzuivering in al hun facetten samen tot efficiënte en originele oplossingen.

Meer informatie

Allesbehalve gebakken lucht!

Hoe nauwkeurig en reproduceerbaar gassen ook gestuurd, geregeld of gemengd moeten worden, onze klanten vertrouwen op onze competentie. Want wij spreken uw taal.

Meer informatie

Wij hebben een hygiëne-tic

Als het gaat om gezondheidsrelevante processen op hygiënisch en klinisch gebied, gaan wij geen compromissen aan. Waar reinheid en zuiverheid streng worden bewaakt, staan onze oplossingen garant voor maximale betrouwbaarheid en eenvoudige validatie. Maar ook in dit segment worden er steeds weer nieuwe eisen gesteld. Onze benadering per segment draagt ertoe bij dat we nieuwe oplossingen op een solide basis snel kunnen ontwikkelen en implementeren.

Meer informatie

Microliters tellen?

Ook in hele kleine dingen bewijzen wij graag ware grootheid. Zo ontwikkelen we in ons segment Micro individuele systeemoplossingen die op een extreem kleine ruimte maximale precisie verbinden met minimale inspanningen. En wel daar waar iedere druppel telt.

Meer informatie

Mijn vergelijkingslijst